Can i ?
Es vēlētos, šaņemt acc uz rollin DM serveri. Tākā, izstās kā pēc apdeita rollin dm apgriežās vairāk cilvēki nekā agrāk, bieži eju tur uzspēlēt. Parasti spēlēju no rītiem. Ir manīti čīteri, parasti eju saukt to Lopu :D. Ir piegriezies pamest serveri dēļ tā, bet kad admins atnāk, čīteris aizbēdzis. Nu acc uz war serveri ir, itkā nekādu sūdzību nav līdz šim bijušas.
Steam ID - 0:1:29859491
tu ar liksi visiem spēlēt ar nazi?
:D nee!!
tikai neshaut vinam pretii!
es uzskatu ,ka pieteik adminu - chau grim
Es nezinu kas ar to lopu tur ir, bet es apjēdzu kas ir DM. Tur nāk lai izšaudītos un uzlabotu savu spēlēs skillu, nevis spēlētos kā 10gadīgs bērns.
Can you?
tev nevienu reizi nav licies ka tu spamo?
Nē :/ nu labi dažreiz bezsakarīgi nomūldu kko .
labi voice nodirsi savu klana biedru un man vēl lūdzies, lai es par tevi kaut ko labu pasaku, lai tu dabū acc :D, cik man reižu jums jāsaka, es neliku nevienam spēlēt ar nazi, viņi paši to izdomāja :D
[16:12:35] Reinis (voice): vari uzrakstit man atsauksmi tjip
[16:12:39] Reinis (voice): uz
[16:12:40] Reinis (voice): acc
[16:12:41] Reinis (voice): dm
[16:12:42] Reinis (voice): pieteikumu
[16:12:43] Reinis (voice): ?
[16:12:47] Reinis (voice): sha uzrakstisu
[16:12:48] Reinis (voice): nu saki
[16:12:49] Reinis (voice): ka
[16:12:49] Reinis (voice): es
[16:12:50] Reinis (voice): tevi
[16:12:51] Reinis (voice): biezi
[16:12:55] Reinis (voice): saucu
[16:12:57] Reinis (voice): lai tu kadu
[16:12:57] Reinis (voice): nobano
Un mani viņš nekad nav saucis...
eu! aizejiet nopeldieties, atdziestiet! nav kkaada 3. prognoze vai kkaadi citi sveetki shodien?
OBAMA <3
nice one TgS ;)
GL
pokemoni uzbrūk rollin'am, cover me! :D
''Ir manīti čīteri,''
Ka tu to zini ka kads chito? vel nepamatoti nobanosi
what?
Dunno xD
ir manīti 4īteri pa kuru laiku es tur gandrīz katru dienu uzturos un nehuja nav. Tāka neizdomā
taa ir visnodrilleetaakaa teema. iedodiet man acc un chiiteru nebuus... nekad nebuus taa, ka vienmeer online buus kaads admins.