Can you help?
Sveiki. Kādu laiku nebiju palaidis mumbli, nu tad šodien man vajadzēja mumbli. Ieslēdzu, spiežu connect pie Rollin CSS. Problēma tāda, kad ierubīju mumbli, man pelītei vairs nedarbojas kresais peles taustiņš, tomēr labais paliek aktīvs, līdz ar to es spēju iziet no mumbles, un vēlāk viss ir OK, kad mumble ir izslēgta. Kā atkal ieslēdzu mumbli, kresais taustiņš nav aktīvs.
neesi sabindojis mouse2 uz kkādu ekšenu?
uzliec pēdējo versiju.
Nē nu itkā ir tā ka visur strāda - skype,steam u.t.t. Tik mumblē nē.
Oi. sorry sajaucu. Ibio :D Man nestrādā kresais. Tiko apjēdzu :D
Novilku gan 1.2.0 mumble, gan 1.2.2. Nekā, tas pats, ieeju iekšā un viss, kresais taustiņš kā miris :( .
čista neviens , nezin ko darīt tādā gadījumā?
ko tu izmainīji kopš tev strādā un nestrādā?
un peles poga tiešām nav nobindota?
Nu es uzinstalēju visas mumbles versijas. Bet man liekas ka problēma tāda - Es pie shorcuts laikam biju uzlicis netīšām ka poga ar ko runāt ir MOUSE1, so tāpēc manuprāt man nestrādā tā poga. Laikam bezcerīgi, jo netieku līdz shorcuts, lai nomainītu!
izmanto pogas. alt+ poga, kura tiek pasvītrota.
vai arī noinstalē pilnībā, paskaties vai zem appdatas nepaliek kkādi config faili, vai zem tiem pašiem prog. files.
Nu wrecked tanks, ar alt palidziibu tiku lidz shorcuts un nomainiju to MOUSE. Tagad viss ok. Tomer atkal problema - [23:19:08] Welcome to Mumble.
[23:19:15] Connecting to server mumble.rollin.lv.
[23:19:16] SSL Verification failed: The host name did not match any of the valid hosts for this certificate
[23:19:16] SSL Verification failed: The certificate is self-signed, and untrusted
[23:19:16] SSL Verification failed: The certificate has expired
[23:20:04] Connecting to server mumble.rollin.lv.
[23:20:05] SSL Verification failed: The host name did not match any of the valid hosts for this certificate
[23:20:05] SSL Verification failed: The certificate is self-signed, and untrusted
[23:20:05] SSL Verification failed: The certificate has expired
Kaut kads sertifikats?
jaa protams vinsh ir nepiecieshams un tev pasham jaaizveido. kad tas izdariits SAGLABAA VINU jo buus nepiecieshams kad par jaunu instaleesi mumbli...
infa te:
http://css.rollin.lv/lapa/4812/mumble